Wij denken dat zwemmen de leukste sport op aarde is, maar we begrijpen ook dat het voor een triatleet vaak een moeilijk onderdeel kan zijn. Vaak hoor je voor de start de opmerking ‘Als het zwemmen maar vast voorbij is’.

Wij geloven dat jullie veel beter kunnen zwemmen dan jullie zelf denken, door een betere techniek te leren of door efficiĆ«nter te trainen. We hebben  Jelle de Boer van Swimgym.nl bereid gevonden om hiervoor een clinic aan jullie te geven. Tijdens de clinic geeft Jelle een impressie wat er bij Swimgym.nl allemaal te leren valt.

Zwemmen gaat beter met een goede techniek, hiermee bespaar je energie en kracht. Door meer te ontspannen, kun je efficiƫnt en krachtig vooruit zwemmen.

Wat we van je vragen is open te staan voor nieuwe inzichten en verandering. We hopen dat iedereen beter, sneller of langer daardoor kunnen gaan zwemmen, of je nu de stap naar open water zet of komend seizoen aan de start staat van een triatlon. Wat je doel ook is, wij denken dat deze clinic leerzaam kan zijn en jou een betere zwemmer kan maken die sneller vooruit gaat en energie bespaart.

In deze clinic krijgen jullie tip en tricks om in jullie training te gaan gebruiken. We hopen jullie te helpen om jullie met kleine verbeteringen een grote stap te gaan zetten. Dit is wat Jelle bij Swimgym dagelijks met zijn klanten doet en hij is daar een zeer gedreven persoon in.