Wij zijn Zoë, Lenny, Stan en Thimo. Wij volgen een opleiding aan het CIOS aan het Nova College te Hoofddorp.

Deze clinic is ontstaan naar aanleiding van een opdracht van onze school waarbij we een evenement moeten organiseren voor minimaal 50 deelnemers. Dit hadden we natuurlijk makkelijk kunnen oplossen, maar wij wilden iets bijzonders neerzetten.

Zoë doet sinds 2 jaar aan triathlons en deze sport is sterk in opkomst, veel mensen hebben dit op hun bucketlist staan, maar het is niet zo maar iets wat je even doet. Je moet je krachten goed verdelen tussen 3 sporten en bovendien je energie ook verdelen en op peil houden met de juiste voeding. Daarom leek het ons een leuk idee om een triathlonclinic te organiseren.

Zeker voor beginnende triathleten kan deze clinic een helpende hand zijn richting hun eerste wedstrijd, maar ook gevorderde triathleten kunnen zeker wat leren van onze experts die een clinic zullen gaan geven.

We zijn er inmiddels achter dat er wel wat meer komt kijken bij het organiseren van een dergelijk evenement. Afspraken met het zwembad, sprekers regelen, EHBO regelen, Flyers drukken, sponsoren zoeken en oneindig veel telefoontjes plegen en mailtjes sturen.

We hopen dat onze opdracht een groot succes wordt en wie weet een terugkerend evenement. Help ons onze opdracht te laten slagen en schrijf je snel in.

Het is voor ons ook de eerste keer, en hopelijk niet de laatste. Mocht je zaken missen op de site laat het ons dat zeker weten.