Hi allemaal, even mijzelf voorstellen.

Ik ben Emma, 25 jaar jong. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd als diëtist ‘Nutrition and Health Promotion’. Daarnaast heb ik een minor personaltrainer gedaan.

Ik ben zelf altijd veel met voeding bezig geweest, vanwege mijn spastische darm. Ik heb daardoor veel ervaring met verschillende voedingspatronen (diëten). En vanwege het sporten. Welke voeding kan je best consumeren voor, tijdens en na het sporten.

Een grote hobby van mij is koken. Zelf nieuwe en gezonde recepten bedenken en uitvoeren. Daarnaast is sporten een favorieten bezigheid van mij. Hardlopen is altijd mijn favoriete bezigheid, lopen en hoofd leegmaken. Sinds vier jaar ben ik lid van de triatlonvereniging en vind dit super leuk. En probeer elk seizoen twee wedstrijden mee te doen.

Op dit moment werk ik in een sportschool als fitnesstrainer en hardlooptrainer. Daarnaast werk ik sinds acht jaar in een verpleeghuis.

Ik ben nog aan het twijfelen om een master ‘Health Sciences’ te gaan volgen. Mijn doel is om mensen een balans te laten vinden tussen gezondheid, beweging, mindfullness (stress verminderen) en genieten. Geen diëten, maar gaan voor een gezonde leefstijl en dit kunnen toepassen in jou leven.