Tijdens de pauzes tussen de verschillende clincs en na afloop zullen er verschillende bedrijven in de hal van het zwembad staan die hun producten zullen verkopen en promoten.

We zijn op dit moment nog druk bezig met het werven van verschillende bedrijven, maar tot nu toe hebben de volgende bedrijven al toegezegd om te komen.

SOS Hydration is de officiele sponsor voor de sportdrank tijdens IRONMAN West-Friesland komend jaar. Wij zijn er daarom trots op dat ze ons willen helpen bij ons evenment. Ze zullen zorgen voor bidons en 5 sachets om uit te proberen tijdens of na onze clinic. Bovendien geven ze ons de mogelijkheid om 2 startbewijzen voor de IRONMAN West-Friesland te verloten.


On is een jong en innovatief Zwitsers bedrijf dat de demping in hardloopschoenen opnieuw heeft uitgevonden. Bij On is op een creatieve manier gedacht over de basis van de hardloopschoen: de juiste demping. Hierbij heeft On de gepatenteerde CloudTec zool ontwikkeld. Door de zachte landing en dynamische afzet wordt hardlopen nog leuker! Bij On geloven ze in een fantastische ervaring voor velen. En dat zal jij ervaren wanneer je op de ‘wolken’ van On loopt. Tijdens de hardloopclinic zal er een mogelijkheid zijn om de schoenen te proberen.


Truekinetix is de ideale manier om binnen te fietsen. Door het trainen op hun speciaal ontwikkelde TrueBike ervaart de fietser realistische spierbelasting zoals bij het buiten fietsen. Er is geen sprake van een vliegwiel maar van gerobotiseerde weerstand en is daarmee de eerste gerobotiseerde indoor trainingsfiets ter wereld.


In 1936 De Jongh Fietsspecialist opgericht door Piet de Jongh samen met zijn vrouw. In 1992 is de zaak overgenomen door zijn neef Piet de Jongh en zijn vrouw Nel en vanaf 2019 is de winkel in handen van dochter Nanette en schoonzoon Koert. Dealer van mooie merken zoals Gazelle, Koga, Rih, Flyer, Cube en Trek. Ook voor onderdelen, accesoires, kleding en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres!


Het boek gaat over een stel, Jos en Wicky Bakker dat voor een eerste keer deelneemt aan een halve triathlon. Op hun eigen manier en met een eigen visie beschrijven zee hoe ze getraind hebben voor de halve triathlon van Almere en hoe ze de wedstrijd ervaren hebben. Het boek staat vol met verhalen over hoe ze ooit zijn begonnen met sporten en met handige tips voor beginnende triatleten. In het boek nemen ze de lezer mee met hun ervaringen op het gebied van de triathlonsport. Door de jaren heen hebben ze met veel plezier meegedaan aan verschillende 1/8e en kwart triathlons.


Fysiopraktijk Bijman en Helsloot komt uit Purmerend en is naast Fysiotherapie ook gespecialiseerd in sportblessures en hardlooptrainingen. Daarnaast hebben ze ook een Sportlab, hier worden meerdere testen en metingen afgenomen voor iedereen die zonder problemen wil bewegen of sporten. Sinds 1 maart 2016 is het SMA Purmerend in onze praktijk gehuisvest. Het SMA Purmerend maakt onderdeel uit van Sportmedische Centra Plemper, waar Huib Plemper de eigenaar van is.


Wilt u ook een plek op een van onze evenementen kunt u contact opnemen met Zoë Stengewis op 06 33 22 33 21.